Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Telefonunuzdan Egzersiz Çalışın

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Telefonunuzdan Egzersiz Çalışın

Arkadaşlar bu uygulamadaki egzersizleri istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. 3 aşamadan oluşuyor egzersizler. Basit, orta ve zor olmak üzere. Egzersizlerin üstünde hangi gama ait olduğu yazıyor. Uygulama ücretsizdir. Google Play Store'dan indirebilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/d...itar_Exercises

bende guitarpro nun programı var telefonda apple ın mağazasında boldur böyle uygulamalar filan androidde varmı bilmem ama bendeki gp tüm guitarpro serisine uyan tabları çalıştırıyor fiyatı 15tl apple'ı olanlar paraya kıysın derim

Yorum

Güzel bir uygulamaya benziyor. Akıllı telefonum gelirse kullanacağım

Yorum

Emistekin16 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        bende guitarpro nun programı var telefonda apple ın mağazasında boldur böyle uygulamalar filan androidde varmı bilmem ama bendeki gp tüm guitarpro serisine uyan tabları çalıştırıyor fiyatı 15tl apple'ı olanlar paraya kıysın derim
        Android'te de böyle programlar var. Hatta direkt Guitar Pro'nun programı var.

Yorum

dediğim gibi kaçırmayın abi bilgisayarın başında hele sandalyede eziyet çekiyosun ,bunda telefonu alıp nota sehpsına koyuyorum çalıyorum ara sıra tabları ve notaları okuldada ezberlediğim oluyor

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X